Netvisor vai Procountor

NETVISOR VAI PROCOUNTOR -LASKURI

Procountorin ja Netvisorin hinta

Mikä ohjelmisto kannattaa hankkia? Procountor ja Netvisor ovat sähköisen taloushallinnon kärkiohjelmat ja moni yrittäjä vertaa näitä tarkkaan.

Netvisorin ja Procountorin  hintavertailu on ollut kaikkea muuta kuin helppoa. Ohjelmistojen hinnoittelu lähtee eri lähtökohdista. Netvisorin hinta on sidottu ensisijaisesti liikevaihtoon ja Procountorin tositemääriin. Molemmat ohjelmistot laskuttavat myös transaktioista, mutta hiukan eri logiikalla ja eri hinnoilla, mikä tekee yhtälöstä vaikean. 

Procountor muodostuu yleensä edullisemmaksi, jos tositemäärät ovat pieniä suhteessa liikevaihtoon. Päinvastainen tilanne voi vastaavasti tehdä Netvisorista merkittävästi huokeamman. Mutta yhtälön ratkaisu on ollut tähän asti työlästä.

⚠️ Alta löydät laskurimme, jonka avulla ratkaiset tämän yhtälön nyt hetkessä.

Miksi valita Netvisor

Mitä muuta huomioida hinnan lisäksi?

Kirjanpidon ja palkanlaskennan kustannusten lisäksi tulee huomioida myös muut ohjelmistotarpeet. Netvisor ja Procountor eroavat nimittäin hinnan lisäksi toisistaan muun muassa valmiiden rajapintaratkaisuiden suhteen muihin järjestelmiin. Eroja on myös sen suhteen, mitä lisäpalveluita (kuten työaikakirjaus) on suoraan saatavissa järjestelmästä. Jos tarvitset siis esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmän kytkemistä taloushallinnon ohjelmistoosi, niin varmistu yhteensopivuudesta ennen päätöksentekoa.

Toinen tärkeä laadullinen muuttuja on käyttökokemus. Sekä Procountor että Netvisor ovat kuitenkin erittäin laadukkaita sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja. Kauneus on tässä tapauksessa katsojan silmässä ja ohjelmistoista on mahdollista saada ilmainen demo. Me voimme auttaa tässä (klikkaa tätä) tai voitte pyytää demon Procountorista suoraan Finagolta tämän linkin kautta ja Netvisorista tämän linkin kautta.

Useimmissa tapauksissa ohjelmistojen erot ovat yritykselle vähäiset, joten mikäli hintaero on suuri, niin on järkevintä valita edullisin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tilitoimistot saattavat saada ohjelmiston edullisempaan yhteistyöhintaan, jolloin ohjelmisto kannattaa tilata tilitoimiston kautta. Lisäksi osa tilitoimistoista on erikoistunut vain toisen ohjelmiston käyttöön.

Miten laskuri toimii?

Laskurin käyttöä varten sinun tulee muodostaa käsitys kuukaudessa muodostuvista tositemääristä eli myynti- ja ostolaskujen määristä. Mikäli näissä on kausivaihteluja, niin suosittelemme tositteiden keskiarvon lisäksi selvittämään hinnan tositteiden maksimimäärillä. Mikäli yrityksesi on kasvussa tai liikevaihtoluokkien rajamailla, niin tulos kannattaa tarkistaa eri liikevaihtoluokilla.

Ohjelmistojen hintamuutokset eivät päivity laskuriin automaattisesti (viimeisin päivitys 12/2020). Voit tarkistaa Netvisorin hinnan heidän omasta laskuristaan (linkki tässä) ja Procountorin heidän omastaan (linkki tässä). Huomaa vertailussa kuitenkin, että ohjelmistotalojen omat laskurit eivät välttämättä ole huomioineet kaikkia muuttujia (esimerkiksi Netvisorin laskuri antaa alihinnan tilanteessa, jossa palkkapäivä on 2x kuussa).

Autamme mielellämme kaikissa epäselvyyksissä. 

tilitoimisto
onko procountor parempi kuin netvisor

Ohjelma valittu – entäpä tilitoimisto?

Lightning Accounting Oy:n osakkuusyhtiö Optimi Talouspalvelut Oy OPT tarjoaa Suomen optimaalisimmat tilitoimistopalvelut – ja auttaa yritystäsi saamaan täyden tehon irti Netvisorista tai Procountorista valintasi mukaan. Autamme myös kaikissa ohjelmiston valintaan liittyvissä kysymyksissä ja voit myös soittaa meille suoraan numeroon +358505759275.

Mikäli tilitoimistojen palvelutaso ei kokoisellesi yritykselle enää riitä, niin tutustu Strategisen Taloushallinnon™ konseptiimme. Voit myös varata alta suoraan kalenteriajan ilmaiseen 15 minuutin kartoitukseen.


Miten voimme palvella?

Kerro hiukan tilanteestasi ja mistä ohjelmasta olet eniten kiinnostunut – otamme teihin yhteyttä salamannopeudella!


Huom! Sivustolle upotettu laskuri ei ole optimoitu mobiilikäyttöön. Suosittelemme selainversion käyttöä. 

Haluatko lisätietoja? Autamme ilmaiseksi.
Soita +358 50 575 9275

Laskuri on toteutettu Microsoft Power BI:lla, joka on Business Intelligence -ratkaisujemme päätyökalu.

Entä mitä muita taloushallinnon ohjelmistoja markkinoilla on? Suosittelemme tutustumaan ainakin Visma Fivaldiin ja Fennoaan. Lue myös Talouskuution artikkeli eri ohjelmien hyödyistä ja heikkouksista.

Lightning Accounting Oy ensisijaisesti kasvuyrityksiä, joille tilitoimistojen palvelutaso ei enää riitä, mutta joille omien osaajien rekrytointi on liian suuri kustannus. Palvelukonseptimme yhdistää strategisen konsultoinnin, Business Intelligencen ja CFO-palvelut. Pyrimme myös automatisoimaan kirjanpidon ja palkanlaskennan – ja tarjoamme nämä peruspalvelut täysautomaation sisällä jopa maksutta.

Kutsumme tätä Strategiseksi Taloushallinnoksi™. Mikäli tarvitset tavallisia tilitoimiston ja talousjohdon palveluja, niin valitse osakkuusyhtiömme Optimi Talouspalvelut Oy OPT – Suomen optimaalisin tilitoimisto.

Kiinnostuitko? Varaa aikasi vartin keskusteluun ja jutellaan lisää.